Duatló pròpi Esparreguera


14/3/10

Avui l'idea era fer una mica de bici i que millor que ajuntar-ho amb una cursa.

He sortit de casa a les 7:40, han sigut 2 hores de bici per arribar a Esparreguera uns 46 km. He anat per la N-IIa fins Olesa i he arribat a Esparreguera justet, canvi de roba i recollida de pitrall. Per cert, la organització collonuda, m'han tramitat el dorsal i m'han guardat la bici al guardarroba 8)

Salutacions amb uns quants correcats i sortida, fins al km 3 amb en Jorfer i després ja tot solet i patin una mica. La cursa 45:46 a 4:35 km. Potser si que és una mica per fora del poble, però no conec molt Esparreguera.

A l'arribada els obsequis correctes, una bossa, un aquarius, una taronja, carmels, una petita bossa per els bolis, un boli i sobretot un entrepa molt gran 8) la veritat es que pensant en la tornada m'ho he menjat amb molt de gust.

La tornada he anat més trànquil he fet 50.34 km a una velocitat de 21.53 km/h i un temps de 2 hores. He arribat a casa a les 14:10 o sigui que he fet una bona matinal d'esport. :yes:

1 comentarios:

Jordi dijo...

Carai! Déu n'hi do!
Ara entenc perquè deies que ja en tenies prou i que no venies a fer la volta, que tu després encara havies de tornar a casa amb bici!

Bon entrenu.

Vinga, a fotre-li gastu.

 
Contadores
Contadores Web